Behoefte aan Organisatieadvies voor uw culturele stichting of vereniging?

Hieronder vindt u meer informatie over de jaarlijkse aanvraagmogelijkheid voor Advies op Maat! van de Provincie Utrecht en het Prins Bernhard Cultuurfonds

Hoe werf je nieuwe leden? Waar vind je sponsoren? Hoe stel je een beleidsplan op en hoe ontwikkel je een website?
Heeft uw culturele vrijwilligersorganisatie met deze of vergelijkbare vragen te maken?
De provincie Utrecht en het Prins Bernhard Cultuurfonds hebben de handen ineen geslagen om verenigingen te helpen.
Niet met geld, maar met kennis! Zij bieden in 2016, net als vorige jaren, advies aan twintig culturele stichtingen en verenigingen onder de naam ‘Advies op Maat’.

Nieuw in 2016 is dat er nog meer te winnen valt…! AANMELDEN Alle culturele vrijwilligersorganisaties in de provincie Utrecht kunnen zich opgeven voor ‘Advies op maat’. De inschrijfperiode start op 20 april 2016. U kunt zich tot en met 31 mei 2016 inschrijven. Als aanvrager maakt u kans op het gouden vraagteken. Dit is een adviestraject, waarin u met een professionele adviseur met uw vragen aan de slag gaat. Het Prins Bernhard Cultuurfonds en de provincie Utrecht bepalen samen met de SESAM Academie en de steuninstellingen ZIMIHC en Landschap Erfgoed Utrecht (LEU), welke organisaties hiervoor in aanmerking komen. Aan het einde van het traject maken de deelnemende organisaties kans op twee extra dagdelen coaching én kunt u meedingen naar het gouden uitroepteken, waaraan een geldprijs van €5.000 verbonden is. De gouden vraagtekens worden op 7 juli 2016 door de gedeputeerde Cultuur en de voorzitter van het Cultuurfonds tijdens een feestelijke bijeenkomst aan de winnende organisaties uitgereikt.

Wilt u weten of uw organisatie hiervoor in aanmerking komt, kijk dan op de site www.provincie-utrecht.nl/adviesopmaat

Mensen maken Nederland viert een jaar lang de vrijwillige inzet voor een ander. We zetten ons samen in om meer en nieuwe mensen kennis te laten maken met vrijwillige inzet en te laten zien en ervaren hoe leuk het is om dit te doen!

lees meer

Terug naar nieuwsoverzicht

Website beheerd door Smyler Web