Cursussen voor vrijwilligers

zelfverdedigingJe wilt jouw vrijwilligers trainen en tegemoet komen bij hun behoefte aan kennis en ontwikkeling? Dan is het goed om te weten wat er (lokaal) al georganiseerd wordt. Soms kunnen jouw vrijwilligers aansluiten bij een cursus of bijeenkomst van een andere organisatie en dat is wel zo efficient.

Wanneer je zelf een training, workshop of bijeenkomst organiseert is er wellicht ook een plekje vrij voor een vrijwilliger uit een andere organisatie. Waarom zou je niet samenwerken?

Wil je namens jouw organisatie een workshop, cursus, of bijeenkomst aanmelden? Je kan dit direct doen door in te loggen met jouw gebruikersnaam en wachtwoord! Je kunt jouw beschrijving van de cursus, workshop of bijeenkomst ook naar ons mailen. Dan zorgen wij dat het in het overzicht wordt opgenomen.

Vrijwilligers kunnen ook zelf kijken of er voor hen interessante workshops, bijeenkomsten of cursussen tussen zitten. In veel gevallen kunnen vrijwilligers zich ook direct voor een deskundigheidsbevordering aanmelden.

Klik hier om direct te kijken welk aanbod van cursussen, workshops en bijeenkomsten reeds is aangemeld. 

Deskundigheidsbevorderingslijst

Activiteitaflopend sorteren Waar Berichttekst Soort
Mental Health First Aid (eerste hulp bij psychische problemen) VOL Uithoorn, locatie volgt na aanmelding

 Vol.

Training
Webinar "signaleren van kindermishandeling" Webinar

Kindermishandeling is een complex en hardnekkig probleem. In deze tijd met het coronavirus is er een grote kans op een toename van kindermishandeling.

Informatiebijeenkomst
Word ik gehoord en hoe neem ik mijn eigen ruimte in? Mijdrecht. Locatie volgt na aanmelding

Het kan soms knap lastig zijn om op te komen waar je voor staat of te zeggen hoe jij het ziet. Kortom, je punt te maken.

Workshop
Word ik gehoord en hoe neem ik mijn eigen ruimte in? Uithoorn, locatie volgt na aanmelding
Het kan soms knap lastig zijn om op te komen waar je voor staat of te zeggen hoe jij het ziet. Kortom, je punt te maken.
Workshop
Workshop professioneel en veilig online vergaderen Mijdrecht. Locatie volgt na aanmelding

Vol. Aanmelden niet meer mogelijk. De vergaderen in Nederland heel wat af. En in de achterliggende maanden zijn we dit noodgedwongen vooral online gaan doen.

Workshop

Vacature van de maand:

Ben jij een zorgzaam persoon en op zoek naar een leuke vrijwilligersbaan met veel voldoening? Op de revalidatie afdelingen in Mariaoord worden mensen geholpen om weer veilig naar huis te gaan.

lees meer

Website beheerd door Smyler Web