Cursussen voor vrijwilligers

zelfverdedigingJe wilt jouw vrijwilligers trainen en tegemoet komen bij hun behoefte aan kennis en ontwikkeling? Dan is het goed om te weten wat er (lokaal) al georganiseerd wordt. Soms kunnen jouw vrijwilligers aansluiten bij een cursus of bijeenkomst van een andere organisatie en dat is wel zo efficient.

Wanneer je zelf een training, workshop of bijeenkomst organiseert is er wellicht ook een plekje vrij voor een vrijwilliger uit een andere organisatie. Waarom zou je niet samenwerken?

Wil je namens jouw organisatie een workshop, cursus, of bijeenkomst aanmelden? Je kan dit direct doen door in te loggen met jouw gebruikersnaam en wachtwoord! Je kunt jouw beschrijving van de cursus, workshop of bijeenkomst ook naar ons mailen. Dan zorgen wij dat het in het overzicht wordt opgenomen.

Vrijwilligers kunnen ook zelf kijken of er voor hen interessante workshops, bijeenkomsten of cursussen tussen zitten. In veel gevallen kunnen vrijwilligers zich ook direct voor een deskundigheidsbevordering aanmelden.

Klik hier om direct te kijken welk aanbod van cursussen, workshops en bijeenkomsten reeds is aangemeld. 

Deskundigheidsbevorderingslijst

Activiteitaflopend sorteren Waar Berichttekst Soort
Ondersteunen van LHBT-ouderen e-learning

Voor LHBT-ouderen is het vaak lastig om hun LHBT gevoelens te bespreken, of er alleen al voor uit te komen.

Training
Opnames webinars kennisboostweek Al geweest

Hier vind je de opnames van de webinars van de eerste...

Workshop
Veilig ouder worden: herkennen van ouderenmishandeling e-learning

Kom je als vrijwilliger bij ouderen thuis? Dan kun je een belangrijke rol spelen in het verminderen van ouderenmishandeling.

Training
Webinar: Aanstellen van een Vertrouwenscontactpersoon Online. Link volgt na aanmelding

Webinar 2: Aanstellen van een Vertrouwenscontactpersoon

Workshop
Word ik gehoord en hoe neem ik mijn eigen ruimte in? Uithoorn, locatie volgt na aanmelding
Het kan soms knap lastig zijn om op te komen waar je voor staat of te zeggen hoe jij het ziet. Kortom, je punt te maken.
Workshop

Vacature van de maand:

Ouders Lokaal is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om Mama Lokaal Mijdrecht te coördineren op vrijdagochtend van 10:00-11:30 uur.

lees meer

Website beheerd door Smyler Web