De Inwoners bijeenkomst van 11-12-2017 gaat niet door!

Wij waarderen het enorm dat veel inwoners van De Ronde Venen hebben toegezegd onze bijeenkomst van hedenavond bij te willen wonen. Echter het KNMI heeft code Oranje afgekondigd en we zien de sneeuw in De Ronde Venen al naar beneden komen. 

Dus wij vinden het verstandig om de bijeenkomst te verplaatsen naar volgende week maandag 18-12-2017.

Let op! Wij doen er alles aan om iedereen te bereiken die zich heeft aangemeld zodat niemand voor een dichte deur staat. Daarom vinden we het fijn als u ons even wil terugmailen dat u dit bericht heeft gelezen. Dit geeft ons een gerust gevoel. Bovendien stellen wij het op prijs als u in deze e-mail dan gelijk kan aangeven of u volgende week aanwezig kan zijn. Als u nog andere inwoners heeft uitgenodigd wilt u deze dan ook voor alle zekerheid even melden dat het vanavond niet doorgaat.

De bijeenkomst is verplaats naar maandag 18-12-2017 vanaf 20.00 uur bent u dan weer hartelijk welkom in Restaurant Burgerlijk.

Vacature van de maand:

Ben jij een zorgzaam persoon en op zoek naar een leuke vrijwilligersbaan met veel voldoening? Op de revalidatie afdelingen in Mariaoord worden mensen geholpen om weer veilig naar huis te gaan.

lees meer

Terug naar nieuwsoverzicht

Website beheerd door Smyler Web