De Inwoners bijeenkomst van 11-12-2017 gaat niet door!

Wij waarderen het enorm dat veel inwoners van De Ronde Venen hebben toegezegd onze bijeenkomst van hedenavond bij te willen wonen. Echter het KNMI heeft code Oranje afgekondigd en we zien de sneeuw in De Ronde Venen al naar beneden komen. 

Dus wij vinden het verstandig om de bijeenkomst te verplaatsen naar volgende week maandag 18-12-2017.

Let op! Wij doen er alles aan om iedereen te bereiken die zich heeft aangemeld zodat niemand voor een dichte deur staat. Daarom vinden we het fijn als u ons even wil terugmailen dat u dit bericht heeft gelezen. Dit geeft ons een gerust gevoel. Bovendien stellen wij het op prijs als u in deze e-mail dan gelijk kan aangeven of u volgende week aanwezig kan zijn. Als u nog andere inwoners heeft uitgenodigd wilt u deze dan ook voor alle zekerheid even melden dat het vanavond niet doorgaat.

De bijeenkomst is verplaats naar maandag 18-12-2017 vanaf 20.00 uur bent u dan weer hartelijk welkom in Restaurant Burgerlijk.

overblijfondersteuning/pleinwacht

Op Sterrenschool Driehuis blijven alle leerlingen tussen de middag over. Na de lunch gaan zij lekker een half uur buitenspelen. Wij zoeken vrijwilligers om dit buitenspelen te begeleiden. lees meer

Terug naar nieuwsoverzicht

Website beheerd door Smyler Web