Loesje voor vrijwilligerswerk

Deze week start zowel in Uithoorn als in De Ronde Venen de campagne voor vrijwilligerswerk met behulp van pakkende teksten van Loesje.

De eerste week van het nieuwe jaar, de kerstdagen achter de rug en tijd om vooruit te kijken naar 2016. Goede voornemens, en misschien wel vrijwilligerswerk gaan doen? Waarom niet.

Structureel, maar ook tijdelijk (denk ook eens om een dagje mee te doen met NlDoet in maart), veel uren, of af en toe een uurtje, alles is mogelijk, voor jong, oud, voor iedereen. Dus kijk eens op de vacaturebank of kom eens langs bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk om van gedachten te wisselen over de mogelijkheden.

Ook voor de organisaties die vrijwilligers zoeken is nu de tijd aangebroken om de vacatures te updaten. Nog geen account? Neem dan contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk.

overblijfondersteuning/pleinwacht

Op Sterrenschool Driehuis blijven alle leerlingen tussen de middag over. Na de lunch gaan zij lekker een half uur buitenspelen. Wij zoeken vrijwilligers om dit buitenspelen te begeleiden. lees meer

Terug naar nieuwsoverzicht

Website beheerd door Smyler Web