Maak je match op de Beursvloer!

Op 9 juni a.s. van 16.30 - 18.00 organiseert de Ronde Veense Uitdaging de 7e Beursvloer in de raadzaal van het Gemeentehuis.

Hoe gaat 'de handel' in zijn werk?
Met een slag op de beursgong opent burgemeester Divendal  om 16.30 uur de Beursvloer waarna deze tot leven komt. Gedurende anderhalf uur zoeken vertegenwoordigers van lokale stichtingen, verenigingen en bedrijven elkaar op om te bespreken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Er wordt onderhandeld over vraag en aanbod van (tweedehands) materialen, kennis of hulp.  Bedrijven kunnen daarmee iets waardevols betekenen voor lokale organisaties en tonen concreet hun betrokkenheid. De organisaties krijgen een steuntje in de rug en bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun vereniging en de match met het betreffende bedrijf. Het resultaat: matches die winst opleveren voor iedereen!

Mensen maken Nederland viert een jaar lang de vrijwillige inzet voor een ander. We zetten ons samen in om meer en nieuwe mensen kennis te laten maken met vrijwillige inzet en te laten zien en ervaren hoe leuk het is om dit te doen!

lees meer

Terug naar nieuwsoverzicht

Website beheerd door Smyler Web