Meer dan handen vrijwilligersprijzen.

Schrijf uw project in voor de Meer dan handen vrijwilligersprijzen en maak kans op €5.000.

Inschrijven kan in drie categorieën: 

  • landelijke vrijwilligersorganisaties en -projecten;
  • lokale/regionale vrijwilligersorganisaties en –projecten;
  • de VriendenLoterij Passieprijs voor individuele vrijwilligers die van onschatbare waarde zijn voor uw project. 

Bekijk de selectiecriteria. De inschrijving sluit op 18 september.

Vrijwilligerswerk is leuk en zinvol, en talloze mensen doen het met veel inzet en plezier. Maar de grote diversiteit aan vrijwilligersactiviteiten is bij veel mensen nog onbekend. Daarom reikt Martin van Rijn, staatssecretaris van VWS op 7 december 2015, internationale vrijwilligersdag, – voor de vijfde keer – de Meer dan handen vrijwilligersprijzen uit.

Met deze prijzen zetten we inspirerende voorbeelden in het zonnetje én spreken onze waardering uit voor al die vrijwilligers die zoveel mogelijk maken.

Win 5.000 euro voor uw project

We reiken prijzen uit aan vrijwilligersorganisaties, –projecten en burgerinitiatieven maar ook aan individuele vrijwilligers die van onschatbare waarde zijn (geweest) voor een vrijwilligersproject of –organisatie. Zij komen in aanmerking voor de VriendenLoterij Passieprijs.

In de categorieën lokale/regionale vrijwilligersorganisaties en –projecten en landelijke vrijwilligersorganisaties en –projecten selecteert een vakjury per categorie 1 winnaar. Deze winnaars ontvangen naast een sculptuur een geldprijs van elk €5.000, beschikbaar gesteld door de VriendenLoterij.

De vrijwilliger die de VriendenLoterij Passieprijs wint, krijgt een reischeque en zakgeld ter waarde van 1.000.

overblijfondersteuning/pleinwacht

Op Sterrenschool Driehuis blijven alle leerlingen tussen de middag over. Na de lunch gaan zij lekker een half uur buitenspelen. Wij zoeken vrijwilligers om dit buitenspelen te begeleiden. lees meer

Terug naar nieuwsoverzicht

Website beheerd door Smyler Web