Onze organisatie en het Coronavirus

Ook wij hebben te maken met het Coronavirus, hier vindt u de berichtgeving die dagelijks wordt aangepast. Bij onze beslissingen volgen we de richtlijnen van het R.I.V.M.

Bijeenkomst Zorgvrijwilligers "Zorg en dwang, vrijheidsbeperking in de zorg” op 11 maart gaat niet door.

Omdat wij vandaag niet terecht kunnen in de door ons gereserveerde zaal in Maria Oord zijn wij genoodzaakt de bijeenkomst zorgvrijwilligers van vandaag af te gelasten. Wij hebben zoveel mogelijk deelnemers persoonlijk op de hoogte te gebracht, mochten we u onverhoopt hebben gemist dan bieden wij onze oprechte excuses aan.

Alzheimer Café Vinkeveen op 11 maart geannuleerd.

Ook in Zuiderhof is het protocol rond het Coronavirus aangescherpt waardoor het Alzheimer Café van 11 maart 2020 komt te vervallen. Wij hopen op uw begrip.

Servicepunten zijn normaal geopend.

Heeft u op dit moment gezondheidsklachten dan verzoeken wij u vriendelijk uitsluitend per telefoon of per mail contact met ons op te nemen.  En, hoe ongezellig wij het ook vinden, handen schudden doen we maar even niet.

Plaats: 
Uithoorn
De Ronde Venen

Mensen maken Nederland viert een jaar lang de vrijwillige inzet voor een ander. We zetten ons samen in om meer en nieuwe mensen kennis te laten maken met vrijwillige inzet en te laten zien en ervaren hoe leuk het is om dit te doen!

lees meer

Terug naar nieuwsoverzicht

Website beheerd door Smyler Web