training Effectief Vergaderen

Mijdrecht: donderdag 23 mei, 19.00 - 21.30 uur

Uithoorn: woensdag 29 juni, 19.00 - 21.30 uur

Zit je weleens in een vergadering waarbij je het gevoel krijgt dat je je tijd nuttiger had kunnen besteden? Hoor je de vergaderdeelnemers langs elkaar heen praten of merk je dat deelnemers zich telkens blijven herhalen? En hoe vaak komt het voor dat je uitgebreid met elkaar van gedachten hebt gewisseld, maar zonder een besluit de vergadering verlaat?

Effectief vergaderen

Tijdens deze avond leer je hoe je tijdens de vergadering structuur aanbrengt in de wir war van meningen, gedachten en ideeën uit de groep en met elkaar tot een gedragen besluit kan komen. Door te werken volgens een vast besluitvormingsmodel (het BOB-model) ontstaat er rust en structuur in de vergadering en wordt eenieder gehoord.

Opbrengst

Na afloop van de training Effectief vergaderen ken je het BOB-model en heb je geleerd om op een prettige en efficiënte manier het maximale uit de groep te halen en tot een gedragen besluit te komen.

Programma

Het programma van de training Effectief vergaderen bestaat uit de volgende onderdelen:

• wie is BOB?

• de stappen in het besluitvormingsproces

• de weerbarstige praktijk

Evenals in al onze andere trainingen staat naast leren, plezier voorop!

verder lezen training Uithoorn...

verder lezen training Mijdrecht...

 of aanmelden

Mensen maken Nederland viert een jaar lang de vrijwillige inzet voor een ander. We zetten ons samen in om meer en nieuwe mensen kennis te laten maken met vrijwillige inzet en te laten zien en ervaren hoe leuk het is om dit te doen!

lees meer

Terug naar nieuwsoverzicht

Website beheerd door Smyler Web