Vrijwilligersmarkt

Zaterdag 5 oktober was de tweede vrijwilligersmarkt in De Ronde Venen. 

Achtentwintig organisaties hadden alles uit de kast gehaald om zich te presenteren aan de orienteren bezoekers. Het enthousiasme van zowel de organisaties als bezoekers was groot. Er werden wensen uitgewisseld, contacten gemaakt en deals gesloten. Sommige bezoekers wilden nog even een nachtje slapen over hun te maken keuze voor vrijwilligerswerk, want het aanbod was groot. Juist door het zien van alle organisaties, de medewerkers en meegebrachte materialen, konden de bezoekers goed vergelijken waar zij zich het beste thuis voelen of zich het beste nuttig kunnen maken. 

Gemiddeld had elke organisatie aan het eind van de markt 2 vervolgafspraken gemaakt. Bovendien werden de informatieboekjes (met daarin de organisaties beschreven en de contactgegevens opgenomen) aan bezoekers en organisaties verstrekt, zodat men elkaar achteraf weet te vinden: voor vrijwilligerswerk en verdere samenwerking!

 

Heb je de vrijwilligersmarkt gemist, kijk dan alsnog eens het informatieboekje door of kijk op de online vacaturebank. Voor overleg kan je ook een afspraak maken met Dyanne van Tessel van het Steunpunt Vrijwilligerswerk via [email protected] of 0297 230280.

 

gastvrouw / gastheer bij bibliotheek

U zorgt er samen met de vaste bibliotheek medewerker voor dat de bezoeker zich welkom voelt in de bibliotheek en dat hij gezien en gehoord wordt. U beantwoordt vragen ... lees meer

Website ontwikkeld door Internetbureau uit Utrecht: Two Visions